Zin in Wijn

Shop

Faq

FAQ.

01. De bestelling

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Bij het plaatsen van de bestelling wordt een dag van verzending aangegeven. Nadat de bestelling is geplaatst, wordt dezelfde levertijd ook vermeld op de orderbevestiging. Het is daarom nooit mogelijk dat tijdens de bestelling de verzend dag op de website anders is dan op de orderbevestiging. Je bestelling is uiterlijk 2 werkdagen na betaling in huis.

02. Productie

Waar komen de wijnen vandaan?

De wijnen van Zin-in-wijn zijn eigen teelt en met liefde gebrouwen. We werken samen met onze partners om de beste bestaande/nieuwe wijnen van zijn soort neer te zetten. Echte wijn voor tijdens de race, geïnspireerd door de wijnen uit Zandvoort.

03. Facturering

Wanneer ontvang ik de factuur van mijn bestelling?

Wanneer u de bestelling heeft betaald, ontvangt u automatisch een factuur voor uw bestelling. Als u een factuur wilt ontvangen, kan dit op twee manieren. De tweede manier is via uw account in onze winkel. Wanneer u inlogt op uw account kunt u uw bestellingen zien en de factuur downloaden.

04. Retourneren, ruilen en klachten

Ik heb een klacht

Het kan een keer zo zijn dat onze bezorgservice een fout maakt, u schade aan uw bestelling heeft of uw pakketje is geleverd zonder “u bent niet thuis” briefje. U kunt altijd telefonisch, via onze live chat of via de mail contact opnemen.

error: Content is protected !!