Zin in Wijn

Shop

Samenwerking

Wie is Lynn Spoor?

Deze fantastische kunstenares uit Amsterdam is een van de meest talentvolle ‘artist’ van Nederland. Haar schilderijen sieren al vele muren over heel de wereld. Met succesvolle klanten in Amerika, Azië en Europa, verovert ze alle kunstliefhebbers het hart.

 

“Kracht en vreugde, de schoonheid van het leven. Schilderen is mijn medium om emoties uit te drukken en op te roepen. De reacties van kijkers op mijn werk fascineren en inspireren me.”

 

Lynn Spoor, geboren op 7 juli 1997, startte op 12-jarige leeftijd met realistische portretten. Na het afronden van haar opleiding beeldende kunst aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, kreeg ze direct internationale aanhang van fans via social media. 

Lynn schildert gedurfde, rauwe en actieve penseelstreken op grote doeken. Diep vanuit haar roots in het kustgebied Velsen niet ver van Amsterdam, gedomineerd door de staalindustrie langs de Noordzee waar haar vader werkt.

 

Maar hoe komt ze terecht bij Zin-in-wijn?


De samenwerking met Grand Prix wijn is geïnitieerd door de oprichter van Zin-in-wijn, Bart Schuitenmaker. Hij zag een reportage van haar bij Humberto Onderneemt en was gelijk onder de indruk. Na een telefoontje met Lynn is de samenwerking al snel een feit.


´’Ik werd door Bart benaderd om iets te betekenen voor Grand Prix wijnen. Omdat ik net een mooie serie schilderijen had gemaakt over wijnvelden in Frankrijk, geïnspireerd door de Franse Rivièra, zag ik gelijk een werk voor me dat hier goed bij paste. Bart was onder de indruk en heeft het schilderij gekocht voor een exclusieve veiling, en heeft er ook het etiket voor de wijnflessen van laten maken. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Het is echt prachtig geworden.’’

Geinspireerd door de Franse Rivièra


De titel van het schilderij is: ‘Champs de raisin le soir’ en is vorig jaar tijdens de officiële launch party geveild onder de genodigden. Het schilderij bracht 2750 euro op.

error: Content is protected !!