Zin in Wijn

NU 15% KORTING MET CODE: BLACKFRIDAY22. Voor 17:00 besteld, binnen 1/2 dagen in huis!
Shop

Wie zijn wij

Over ons

Ontdek wie
we zijn & wat we doen

Ons verhaal

Hoe Grand Prix wijn tot stand kwam

Zin-in-wijn is ontstaan door Bart Schuitenmaker, succesvolle horecaondernemer in Zandvoort. “Met de Formule 1 terug in Zandvoort en Nederlands meest succesvolle racecoureur Max Verstappen als wereldkampioen, kan een mooie wijnselectie rondom de koningsklasse niet uitblijven.”

Na het succesvolle seizoen van Max Verstappen en de populariteit rondom de Formule 1, begon het bij Bart te kriebelen. “Hoe kunnen wij als Zandvoortse ondernemer bijdragen aan deze mooie beleving?” Al snel betrok hij zijn passie voor wijnen erbij, en ontstond het idee van Zin-in-wijn.

“Volledig in het teken van de Formule 1 hebben we gekozen voor drie fantastische wijnen uit Frankrijk. Hèt wijnland bij uitstek, maar ook een geliefd Formule 1 land, waar de coureurs hun rijkunsten vertonen op le Castellet. We hebben als limited edition een Rose Syrah, een Merlot Pays d’Oc rouge en een heerlijke Chardonnay geselecteerd. 

We kunnen nu zeggen dat we in juni zover zijn om deze heerlijke wijnen te presenteren. Met de launch party, een netwerkevent voor ondernemers en entrepreneurs, gaan we een mooi succes maken van deze Grand prix wijnen.”

Our gallery

Bart Schuiten maker


Eigenaar Zin-In-Wijn

PARTNERS
error: Content is protected !!