Zin in Wijn

Shop

Wie zijn wij

Het verhaal achter Grand Prix wijn

Hoe Grand Prix wijn tot stand kwam

Grand Prix wijn valt onder de koker van Zin-in-wijn, ontstaan door Bart Schuitenmaker, succesvolle horecaondernemer in Zandvoort. “Met de Formule 1 terug in Zandvoort en Nederlands meest succesvolle racecoureur Max Verstappen als wereldkampioen, kan een mooie wijnselectie rondom de koningsklasse niet uitblijven.”

Na het succesvolle seizoen van Max Verstappen en de populariteit rondom de Formule 1, begon het bij Bart te kriebelen. “Hoe kunnen wij als Zandvoortse ondernemer bijdragen aan deze mooie beleving?” Al snel betrok hij zijn passie voor wijnen erbij, en ontstond het idee van Zin-in-wijn.

“Volledig in het teken van de Formule 1 hebben we gekozen voor drie fantastische wijnen uit Frankrijk. Hèt wijnland bij uitstek, maar ook een geliefd Formule 1 land, waar de coureurs hun rijkunsten vertonen op le Castellet. We hebben een Rose Syrah, een Merlot Pays d’Oc rouge en een heerlijke Chardonnay geselecteerd. Met de fantastische launch party vorig jaar in juli, een netwerkevent voor ondernemers en entrepreneurs, kan het niet anders dan dat Grand Prix wijn ontzettend succesvol wordt.”

Bart Schuitenmaker

PARTNERS

error: Content is protected !!